İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İki oyun birden "AbraKadavra" ve "K.İ.B"

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi tarafından 2010 yılında kurulan ve bugüne kadar 8 oyun sahneleyen İAOSB Tiyatro Kulübü, yeni sezonda İAOSB Tiyatro Kulübü Başkanı Hakan Susuz tarafından kaleme alınan olan “AbraKadavra” ve “K.İ.B” ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Tek perdelik 2 farklı komedi oyununu sergilemek için yaz aylarında hiç ara vermeden büyük bir özveri ve heyecanla çalışmalarına devam eden 16 üyeli kulübün ilk sergileyeceği oyun “AbraKadavra” olacak. Cinayete kurban giden bir polisiye roman yazarının soruşturmasının konu edildiği oyun; sorgu odası, hastane morgu ve cinayetin gerçekleştiği tiyatro salonu ekseninde canlandırılıyor. Soruşturmayı yürütürken komik yanları olan komiserlerle ve morg çalışanları ile karşılaşacağınız, aynı zamanda baba sevgisinin bir çocuk için ne kadar derin anlamlar taşıdığını tadacağınız, canı yanan ve ailesini kaybeden bir kadının ne kadar tehlikeli olabileceğini izlerken de irkilebileceğiniz oyunun Aralık ayında sahnelenmesi planlanıyor.
 
2020 yılının ilk aylarında sahnelenmesi planlanan yeni sezonun tek perdelik ikinci oyunu K.İ.B (Kendine İyi Bak) ise deniz kenarında bir restoranda başlayan akşam yemeğinin, ayrılmış olan çiftlerin karşılaşması ile nasıl komediye dönüşebileceğini duygusal dille anlatan bir romantik komedi.

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir