İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Tiyatro Kulübü 'Abrakadavra' İle İzleyenleri Büyüledi

Türk Sanat Müziği Korosu, Çocuk ve Yetişkin Tiyatro Grubu gibi öncülük ettiği sosyal ve kültürel etkinlikler ile birçok sanayiciyi ve çalışanlarını bir araya getiren İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), yürüttüğü sanatsal faaliyetlerle de birbirinden başarılı projelere imza atıyor.
 
2010 yılında İAOSB Yönetim Kurulu’nun öncülüğünde tek bir çatı altında toplanan İAOSB Tiyatro Kulübü, 19 kişilik kadrosu ile Yazarlığını ve Yönetmenliğini İAOSB Tiyatro Kulübü Başkanı Hakan Susuz’un üstlendiği 9’uncu oyunu ‘Abrakadavra’yı sahneledi. Cinayet romanı yazarı olan bir adamın cinayete kurban gitmesini konu alan eser, iki ayrı günde toplam üç kez sahnelenerek, salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Başarılı performanslarının yanı sıra sosyal sorumluluğu ve kitap okumanın bilincini arttırmaya yönelik bir proje daha geliştiren İAOSB Tiyatro Kulübü üyeleri, arzu eden izleyicilerden ikinci el kitap talebinde bulundular. Toplanan yaklaşık 200 kitap ihtiyacı olan okullardaki çocuklara dağıtılacak.
 
Tiyatroya olan ilginin artması için oyun replikleri ile çeşitli göndermelerde bulunan Hakan Susuz, sanatın her dalına yeterli özenin gösterilmesi, tiyatro salonlarının boş kalmamasını dilediklerini söyledi. Susuz, bu anlamda farkındalığın arttırılmasını sağlayan İAOSB Yönetim Kurulu’na da kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir