İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde coşku ile kutlandı. Cumhuriyet temalı panelde öğrenciler, toplantıya canlı bağlantı ile katılan Tarihçi Yazar Doç. Dr. Mehmet Emin Elmacı ile ‘Cumhuriyeti’ konuştu. Cumhuriyetin kazanımlarından önemine, bizi bugünlere taşıyan mücadelelerden gençliğin görevlerine uzanan konular hakkında fikirlerini dile getiren öğrencilere, Elmacı değerlendirmeleri ile katkı sağladı. Panelin ardından okulun tarih öğretmenlerinden Gonca Yavaş da öğrencilerle Cumhuriyet söyleşisi gerçekleştirdi.
 
Söyleşinin ardından tüm öğrenciler okulun bahçesindeki amfi-tiyatro alanında Vals gösterisi yaptılar. Cumhuriyet kutlamaları ile özdeşleşen gösteri, büyük beğeni topladı.
 
Bu anlamlı gün, öğrencilerin başarılara imza atarak kazandıkları madalyaların takdimi ile taçlandırıldı. Okulun TÜBİTAK projelerine katılarak başarı sağlayan öğrencilere katılım ve başarı sertifikaları takdim edildi. Yine okulun CSI Kulübündeki öğrencilerine 2020 yılında Türkiye birincisi oldukları yarışmada aldıkları madalyaları teslim edilirken, TÜBİTAK Projeleri ve CSI çalışmalarında öğrencilere danışmanlık eden öğretmenlere de plaketleri verildi. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir