İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB'nin Okulu, EBSO Meclisini Ağırladı

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) Kasım ayı meclis toplantısı İAOSB’nin ev sahipliğinde yapıldı. Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda hibrit olarak düzenlenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, İAOSB’nin Türkiye’deki OSB’lere örnek olan çalışmalara imza attığını söyledi. İAOSB’nin yenilenen tanıtım filminin gösteriminin ardından söz alan Esen, İAOSB’nin yürüttüğü çalışmalarla ülke ekonomisine ve Bölge katılımcılarına çok önemli katkılarda bulunduğunun altını çizdi.
 
Ev sahibi olarak söz alan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş ise EBSO Meclisi’ni ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. EBSO’nun İAOSB üzerinde büyük emeği olduğuna dikkat çeken Uğurtaş, EBSO binasının yapımı projesinde geldikleri aşama hakkında da bilgi verdi.
 
Türkiye'de üretim yapmanın öngörülemez ve istikrarsız bir hal aldığını söyleyen EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da konuya ilişkin çözüm önerilerinde bulundu. Yorgancılar, "Döviz kurundaki volatilitenin kontrol altına alınması, enflasyonun düşürülmesi, yurt içinde ihtiyaç duyulan ham madde yeterliliğinin, özel veya kamu kaynaklı üretim ile sağlanması, enerji fiyatlarında sanayiciye uygun fiyat politikası uygulanması ve yurt içindeki tedarikçi üreticilerin desteklenmesi gerekiyor" dedi.

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir