İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü Yeni Dönem İngilizce Kursu Hk.

Sayın Katılımcımız,
 
Kadınların emeklerini daha verimli, etkin ve gelir sağlayıcı düzeyde ortaya koymalarına destek olmayı amaçlayan İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü tarafından geçtiğimiz dönem ilk sınıfı açılan Bölgemiz firmalarının öncelikli olarak kadın çalışanlarına yönelik İngilizce kursu düzenlenmesi bu dönem de devam edecektir.
 
İngilizce kursu, Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerimiz tarafından 20 kişilik sınıflarda verilecektir. Halk Eğitim Müfredatı ile uyumlu kurs programında 120 saatlik A1 seviye programı ve 160 saatlik A2 seviye programı olarak 2 sınıf şeklinde uygulanacak ve kursu başarı ile tamamlayanlar Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanacaklardır. Cumartesi günleri 08:30-12:30 arasında 5 ders olacak kurs programı, Ekim 2024’te başlayacaktır. Okula ulaşım için kurs başlangıç ve bitişlerinde, Çiğli İZBAN durağı-Okul arasında servis bulunacaktır.
 
A1 seviye (süre 6 ay) kursun kadın kursiyerler için kişi başı toplam ücreti 2.700 TL’dir. Bu ücret, 6 ay boyunca aylık kişi başı 450 TL olarak ödenecektir. Erkek kursiyerler için kişi başı toplam ücret 5.400 TL olup, bu ücret 6 ay boyunca aylık kişi başı 900 TL olarak ödenecektir.
 
A2 seviye (süre 8 ay) kursun kadın kursiyerler için kişi başı toplam ücreti 3.600 TL’dir. Bu ücret, 8 ay boyunca aylık kişi başı 450 TL olarak ödenecektir. Erkek kursiyerler için kişi başı toplam ücret 7.200 TL olup, bu ücret 8 ay boyunca aylık kişi başı 900 TL olarak ödenecektir. Servis ücreti, İAOSB Vakfı tarafından karşılanacak, kursiyerlerden servis ücreti alınmayacaktır.
 
Kursa başvurularda, kayıt işlemleri müracaat sırasına göre yapılacak ve kadın kursiyerlerin başvurularına öncelik verilecektir. İAOSB Vakfı, yeterli başvuru olmaması durumunda kursun açılıp açılmaması konularında başvuruların yoğunluğuna göre karar verecektir. Kursa katılmak isteyen kişiler, aşağıdaki iletişim bilgisinden bağlantıya geçerek program hakkında detaylı bilgi alabilir, ödemelerin yapılacağı banka hesap bilgisini öğrenebilirler.
 
Kurs programının firmanız çalışanlarına duyurulmasını rica ederim.
 
 
Saygılarımla,
 
Cenk KARACE
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Sanayici ve İşadamları Sağlık ve Eğitim Vakfı
Yönetim Kurulu Başkanı
 
 
 
İletişim: Sultan FİRİDİN - İdari İşler
Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Tel: 325 11 22 (Dahili 600-622)
Kursa katılım kaydı için: Katılım kaydı İAOSB mobil uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Mobil uygulama Apple Store ve Google Play üzerinden “iaosb” yazılarak indirilebilir. Duyurunun sağ üst köşesinde yer alan form doldurularak kayıt yaptırılabilir.

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir