İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Çasgem İş Hayatının Tüm Aktörlerine Hizmet Veriyor

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin ev sahipliği yaptığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde düzenlenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Merkezi (ÇASGEM) Bilgilendirme Toplantısı, Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. ÇASGEM Başkanı Abdurrahim Şenocak’ın da katılım gösterdiği toplantıda sunum gerçekleştiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzmanı Ceylan Güliz Bozdemir, çalışma hayatını ilgilendiren her türlü soruna yönelik faaliyetler yürüttüklerini bildirdi.
 
İş Sağlığı ve Güvenliği konuları başta olmak üzere bu alan çerçevesinde eğitimler de verdiklerini açıklayan Bozdemir, tanıtım toplantısındaki sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“60 başlık içinde yetişkin eğitimi yapıyoruz. Bilgi toplumunda yaşıyoruz ve yalnızca okullarımızda aldığımız eğitimler yetersiz gelmeye başlıyor. Bu nedenle iş hayatına başladığımızda da alanımıza yönelik eğitimlere katılarak kişisel ve mesleki becerilerimizi geliştirerek kendimizi yenileme ihtiyacı duyuyoruz. Bizler, ÇASGEM olarak çalışma hayatında yaşanan sorunları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalara ve araştırmalara imza atıyoruz. Bunun yanı sıra yine bu amaç doğrultusunda eğitimler veriyoruz. Çalışma alanımız, çalışma hayatının tüm aktörlerine hitap ediyor. Merkezimizde 23 eğitim uzmanımız görev yapıyor. Eğitimlerimize başvurmak için www.casgem.com.tr adresinden ‘Eğitimler’ kısmından online başvuruda bulunabilirsiniz.”

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir