İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

İAOSB Vakfı'ndan Burs Müjdesi

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı, İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş ve Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Kadri Şeker’in katılımıyla Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
 
Toplantıda vakfın çalışmaları aktarılırken, bu yıl üniversite öğrencilerine burs verileceğinin müjdesi de paylaşıldı. Toplantıda konuşan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, amacı özellikle eğitim olan İAOSB Sanayici ve İşadamları Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın Türkiye’nin geleceğine hizmet ettiğini vurguladı.
 
Gelecek dönem projeleri arasında yer alan teknik üniversite hedefinin Vakfın gücü ile orantılı şekilde hayata geçeceğini vurgulayan Uğurtaş, Bölge katılımcılarını Vakfa destek olmaya çağırdı.
 
10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Atatürk oratoryosuna da değinen Uğurtaş, “Törene katılan 7’den 70’e herkese duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimizi ve gençlerimizi hazırlayan öğretmenlerimizi bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Gerçekten hem fiziksel yapısı hem de akademik kadrosu, öğrencileri ve bakış açısıyla İzmir’imizin ve ülkemizin iftihar edeceği bir okul meydana getirdik. Böyle bir eserde tüm İAOSB katılımcılarının emeği var. Bundan dolayı hepinize teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.
 
Toplantı oy birliği ile kabul edilen 2018 yılı çalışma programı ve bütçesinin ardından sona erdi. 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir