İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Ataer Genel Kurulu Yapıldı

Ataer Enerji Elektrik Üretim A.Ş. olağan genel kurulu İAOSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’ın divan başkanlığı görevini üstlendiği genel kurulda, Ataer Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, yıl boyunca yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 2017 yılını başarıyla tamamladıklarını ifade eden Uysal, geçen yıla oranla üretim miktarını önemli oranda arttıklarını söyledi.
 
2017 yılının ilk 10 ayında Türkiye’de toplam elektrik üretiminin yüzde 7,4’lük artış gösterdiğini, bu dönemde doğalgaz santrallerinin toplam üretimdeki oranlarının ise yüzde 36’ya kadar yükseldiğini ifade eden Uysal, doğalgazın zarar etmesine rağmen bu alana yatırımın devam ettiğini hatırlattı.  
 
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş da tedarikçi firmaların taahhüt ve fiyatların üstüne çıkıldığında geri çekildiklerini vurgulayarak, “Bunu devletin görev zararları olarak alması gerekir. Kimse, bilinçsizce belirlenen enerji rakamlarının sanayici üzerinde yük olmasını bekleyemez. Bu konudaki sıkıntımızı dile getirmeli, gerekli mercilere sesimizi duyurmalıyız” dedi.

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir