İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Tayvanlı İhracatçılar İAOSB Firmaları ile Buluştu

Tayvan Ticaret Merkezi aracılığı ile İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Tayvanlı ihracatçı firmaların yetkilileri, İAOSB sanayicileri ile bir araya gelerek işbirliği olanakları hakkında ikili görüşmelerde bulundular. Tayvanlı grup, İAOSB Bölge Müdürlüğü fuaye alanında gerçekleştirilen ikili görüşmeler öncesinde İAOSB Proje ve İş Geliştirme Birimi’nden Ayşen Güçlüoğulları’nın sunumu ile Bölge hakkında detaylı bilgi edindi.
 
7 milyon metrekare alan üzerine kurulu olan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin, Türkiye’nin en gelişmiş alt ve üst yapısına sahip, en modern OSB’lerinden olduğuna dikkat çeken Güçlüoğulları, Bölge’de yürütülen son çalışmalar hakkında bilgi verdi.  
 
Tayvan ile Türkiye arasındaki ticareti, yatırımları ve ekonomik ilişkileri arttırmayı hedefleyen Tayvan’ın kar amacı gütmeyen ticaret geliştirme kuruluşu TAITRA’nın (Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi) bir yan kuruluşu olan Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul ofisi,  İzmir Ticaret Odası işbirliği ile düzenlediği bu etkinlik ile iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

Mayıs 2018

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir