İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Öğrenciler Sanat İle Buluştu

Öğrenciler sanat ile buluştu
 
            Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi akademik ve teknik eğitimlerinin yanı sıra öğrencilerinin sosyal aynı zamanda sanatsal algı ve becerilerini geliştirmek için bir organizasyona daha imza attı.
 
            Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyelerinin düzenlediği organizasyonda, gençleri müziğin evrensel dili ve aydınlık yüzü ile tanıştırabilmek için oluşturulan Olten Sanat Organizasyonu’nun ana çatısı olan Olten Filarmonu Orkestrası, okulun konferans salonunda öğrencilere eğitim konseri verdi. Klasik müziğin vazgeçilmez enstrümanları olan piyano, gitar ve keman ile arya örnekleri sunan ve söyleyen orkestra, öğrencilere enstrümanları tanıtırken yeni yıl konsepti ile günümüz pop parçaları eşliğinde konserlerini tamamladı.
 
          Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Serkut Nazmi Aydinç’in sahneye davet edilerek piyano çalmasıyla devam eden konser, Okul Aile Birliği üyelerinin orkestra üyelerine çiçek takdimi ile sona erdi.

 

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir