İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
Adres: M. Kemal Atatürk Bulvarı No : 42 35620 Çiğli / İZMİR

Telefon::(232) 376 71 76
Faks::(232) 376 71 00

Harita

Elektrik Teknik Desteği Hk.

SAYIN KATILIMCIMIZ,
 
                  
Son dönemlerde katılımcılarımızın kendi parsellerindeki Elektrik alt yapı arızalarından dolayı ortaya çıkan problemler, İAOSB Elektrik Dağıtım Şebekesini etkileyerek ciddi dalgalanmalara sebep olmakta ve etkilenen birçok tesisin üretimleri aksamaktadır. Bu durumda, katılımcılarımızdan kaynaklı olabilecek bu tür arızaların, arıza oluşmadan önce tespit edilmesi azami ölçüde hedeflenmektedir.
 
Bu nedenle katılımcılarımızın teknik yönden desteklenmesi amacıyla, İAOSB Elektrik İşletme Müdürlüğü tarafından, kontrol, yerinde gözlem ve görüş bildirme ile sınırlı olmak üzere destek verilmeye başlanacaktır.
 
Özellikle elektrik altyapısının uygun hale getirilmesi hususunda sadece önerilerin söylenmesi yoluyla verilecek desteğin katılımcılarımız tarafından dikkate alınarak altyapı ve tesislerinin sürekli yetkili ve Uzman Elektrik Mühendisleri kontrolünde tutulması gerekliliğini ve yapılacak tüm işlemlerden siz katılımcılarımızın sorumlu olduğunu hatırlatır, bu gözlem ve önerilerden faydalanmak isteyen katılımcılarımızın aşağıda ismi yazılı personelimiz ile iletişime geçmesini dileriz.
         
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
 
Saygılarımla,
 
A. Doğan HÜNER
Bölge Müdürü
 
 
 
İletişim :
Elektrik İşletme Müdürü Özcan ÇÖKÜK: 0232 376 71 76 ( Dâhili 230 - 238 )

Diğerleri

İAOSB Yerleşim PlanıİAOSB MedyaİAOSB Haber DergisiİAOSB Tanıtım FilmiİAOSB Dosya İndir